Maak je eigen reclamespotje met de groepsaankoop voor freelancers van Freelancenetwork - volzet
Heb je er al eens aan gedacht om een promotiefilmpje voor jezelf te laten maken? Wie deelneemt met de groepsaankoop van Freelancenetwork kan aan een zeer democratische prijs een 30 secondenspot laten opnemen.

In het reclamespotje kun je je producten of diensten als freelancer aanbevelen. Zo kun je uitleggen hoe je werkt, waarom bedrijven bij je klant worden, referenties doorgeven of een case uitleggen. Je spot duurt zo’n 45 seconden waarvan een 5 tal seconden intro (vermelding van je contactgegevens en begroeting, 30 seconden elevator pitch en een 7 tal seconden afsluiting. Tijdens de afsluiting wordt er, zoals in het filmpje hier op de site, een vermelding gemaakt van Freelancenetwork en ABFilms.

Wat hebben we van je nodig:
1. Drie leuke foto’s van jezelf, je thuiskantoor, een sfeerbeeld die we in het filmpje kunnen verwerken.  Afmetingen foto’s 1600 x 1000 pixels.

2. Je logo: Het logo moet transparante achtergrond in .png formaat, en voldoende groot zijn, minimum 700 pixels breed.

3. Je contactgegevens zodat die in het filmpje opgenomen dienen te worden (naam, naam bedrijf, functie en url)

4. Een goede voorbereiding: iedereen krijgt een formulier toegestuurd met vragen waarop je in het promotiefilmpje een antwoord kunt geven.

Hoe gaan we te werk.
‘We nemen je promotiefilmpje in 2 tot 3 takes op. Je bepaalt zelf de inhoud. Je neemt plaats voor de camera en doet je verhaal. 

Verspreek je jezelf, ben je even de draad kwijt, dat is niet erg. Je praat gewoon rustig door. Wij knippen de versprekingen, haperingen en bloopers gewoon weg.’

Na de opnames volgt de montage en maken wij er 1 filmpje van op basis van de best gedraaide beelden. We voegen ook je toegestuurde foto en logo toe. Je filmpje krijgt dezelfde sfeermuziek zoals in het voorbeeld op deze pagina.

Wat krijg je?
1. Een eigen promotiefilmpje dat je via Facebook kunt verspreiden of op je site kunt plaatsen.

2. Wij plaatsen het filmpje voor jou ook op Youtube 
Je krijgt de link naar het filmpje, het beeld materiaal zelf wordt niet doorgestuurd, er zijn achteraf geen aanpassingen mogelijk (behalve door eventuele  fouten van ons, zoals schrijffouten of zo...).

Loatie: Antwerpen, Italiëlei.
Duur van de opnames: 15 minuten per freelancer
Datum: vrijdag 27 juni. We spreken een tijdstip af in functie van het aantal mensen die deelnemen.
Praktisch: bij interesse, neem je best even contact op via telefoon of e-mail.  Vermeld ook wanneer je kunt komen (voormiddag, middag, namiddag). We proberen zo veel mogelijk met je wensen rekening te houden.
Prijs:
Freelancers die op 3 juni een betalend lidmaatschap hebben, betalen 150 euro excl btw.
Freelancers zonder betalend lidmaatschap op 1 juni betalen 185 euro excl btw.

De normale prijs voor het maken van een promotiefilmpje ligt doorgaans vele malen hoger. 

Het aantal kandidaten is beperkt. Voorzie 15 minuten opnametijd. Meer info op info@freelancenetwork.be of op 03 475 00 85.