Informeer als freelancer bedrijven over boekhouden of marketing en HR via Kmonieuws
Freelancers in contact brengen met bedrijven. Daar staat Freelancenetwork voor. Daarom dat de samenwerking met KMOnieuws voor freelancers zo interessant is. Kun je bedrijven praktische tips geven over hoe zij hun zaak beter vooruit kunnen helpen, dan verspreiden wij graag deze tips over marketing, boekhouding, fiscaliteit, HR, webdesign, sociale media via onze partnersite.

Elke maand gaat er een nieuwsbrief buiten die naast de algemene informatie van Freelancenetwork boordevol weetjes staat die voor tal van bedrijven interessant kunnen zijn.

KMOnieuws.be is nog maar een paar maanden online. We zien toch dat afhankelijk van het type onderwerp er een toegevoegde waarde is. Het meest gelezen artikel is ondertussen toch al meer dan 1.000 keer aangeklikt geweest.

Waarom als freelancer meewerken aan dit initiatief?

1. Je kunt je eigen diensten aankondigen aan een ruim publiek via KMOnieuws.be.

2. In het redactioneel artikel worden je naam en website vermeld. De bedrijven die interesse hebben kunnen je dus rechtstreeks contacteren.

3. Je artikel wordt doorgestuurd naar duizenden zaakvoerders van bedrijven. 
 
4. Deze dienst is volledig gratis voor freelancers en zelfstandigen zonder personeel.


Hoe meewerken?

Er zijn verschillende manieren om mee te werken. Ofwel contacteer je ons even en geef je een onderwerp mee waarover we een artikel kunnen brengen.
1. Op basis van een kort interview schrijft de redactie van KMOnieuws een artikel.

2. Je levert zelf een artikel aan of je laat een artikel schrijven door een freelance copywriter naar keuze. Uiteraard is het zo dat als je zelf redactionele teksten aanlevert je meer je eigen accent kunt leggen.

Wij hebben ook een foto als illustratie nodig. Omdat we je contactgegevens vermelden, stuur je naast je mailadres ook best een telefoonnummer en websiteadres mee. We streven naar praktische bondige artikels. Je mag zelf bepalen hoe lang de teksten zijn maar voorzie toch een artikel van minstens 500 woorden. Het artikel mag niet elders verschenen zijn.


Voorbeelden van veel aangeklikte artikels.

De schrijfstijl van de artikels is heel eenvoudig en to te point.  Opvallend is dat het vaak om heel eenvoudige zaken gaat die verder uitgediept worden. 
Elk artikel heeft ook praktische en bruikbare tips. 

1. Welke foto mag je zonder toestemming publiceren? Tips van een freelance fotograaf

2. Welke voordelen van alle aard mag je inbrengen en voor hoeveel?

3. Checklist Aangifte Personenbelasting inkomsten 2013

4. Google Alert verwittigt je gratis als je naam op internet verschijnt

5. Overmatig prive-gebruik van Facebook op het werk is reden tot ontslag

Vind je het moeilijk om je eigen diensten te verwoorden, schakel dan gratis een 
freelance copywriter in via onze site.