Hoe werkt Freelance Network voor een freelancer die opdrachten zoeken?
Freelancenetwork.be helpt je als freelancer bij het vinden van bedrijven die vandaag opdrachten hebben. Het kan hier zowel om thuiswerk gaan als werken op kantoor. En dit voor kortere als langere periodes.

Na gratis registratie lees je meer info over de freelance opdracht. Heb je een toffe freelance opdracht gezien, dan neem je zelf rechtstreeks met het bedrijf contact op. Klikt het tussen jullie, dan maken jullie onderling het contract.

Freelancenetwork.be neemt dus geen commissie op opdrachten. Indien het bedrijf later opnieuw van je diensten gebruik wil maken, dan zal men jou gewoon rechtstreeks contacteren.

In de lijst van vacatures zelfstandigen vind je naast freelance administratief werk ook heel technisch werk (freelance IT jobs), freelance telefonisch werk en creatief werk (zelfstandige jobs voor grafisch ontwerp, copywriting, webdesign of vertaling)

Freelancenetwork.be heeft 2 types van accounts.

Met een gratis account, kun je de details van opdrachten bekijken en krijg je een idee welk type freelance werk zoal via dit kanaal gevraagd wordt.

Met een betalende account, krijg je een e-mail telkens er een oproep verschijnt die met je profiel overeenkomt en zie je bovendien het adres van de bedrijven die een freelancer zoeken. Betalende accounts verschijnen ook bovenaan in de zoekresultaten als bedrijven in de database selecties maken.

De tarieven voor het onbeperkt consulteren van de adressen zijn:
- 6 maanden = € 90,75 
- 12 maanden = € 119,79 
- 24 maanden = € 211,75
inclusief btw

Wil je betalend lid worden, stort dan het bedrag van je gewenste periode op rekening BE26 0014 9203 7529 of betaal online in je account. 

Voor een vlotte verwerking vermeld je best even je e-mailadres.

Er is geen automatische verlenging. Abonnementen vervallen automatisch. Na ontvangst van je betaling, krijg je via e-mail een factuur toegestuurd.