Hoe werkt Freelance Network voor bedrijven die een freelancer zoeken?
Als bedrijf kun je via FreelanceNetwork.be met beschikbare freelancers in contact komen door gratis een oproep te plaatsen of door in de database de freelancers te zoeken en hen een bericht te sturen.

Afhankelijk van het type freelance opdracht doen bedrijven makkelijker of sneller een beroep op een freelancer. Kenmerkend is dat het doorgaans om eindige projecten gaat (het werk stopt ooit) of om heel gespecialiseerd freelance werk gaat.

We zetten de voordelen van elk freelance profiel en de mogelijkheden even op een rij voor een: freelance copywriter, freelance fotograaf, grafisch ontwerper, freelance webdesigner, interim manager, freelance telemarketeer, boekhouder, vertaler Nederlands Frans Nederlands, coach en trainers, hr-ondersteuning en technisch tekenaars

Waarom met freelancers werken?

Freelance werk is aan een forse opmars bezig. Dat heeft onder meer te maken met de steeds gevarieerdere vormen van dienstverlening die worden aangeboden en met de verdere ontwikkeling van het internet, waardoor vraag en aanbod van kennis elkaar beter kunnen vinden. 

  • Je kunt gratis freelancers zoeken en te mailen.
  • Je freelance opdracht wordt alvorens ze naar de freelancers wordt toegestuurd eerst door de redactie nagelezen.
  • De beschikbare freelancers nemen vervolgens met je contact op. 
  • Als het tussen jullie klikt, maaken jullie onderling het contract op. Er wordt dus niets aan Freelancenetwork.be betaald.

Wie een freelance opdracht op de website heeft geplaatst, krijgt automatisch na enkele dagen een mail met de vraag of deze mag blijven staan of afgesloten dient te worden. Het volstaat om op de link in de e-mail te klikken.