Hoe potentiele klanten beter inschatten door hun bodylanguage
Je klant of prospect beter leren inschatten. Nog te vaak baseren we ons te veel op wat er gezegd wordt. En soms komen we bedrogen uit.  Het contract gaat toch niet door. Maar waren er op voorhand al signalen waaruit ik kon afleiden dat het toch niet de goede kant uit ging? En zo ja hoe herken ik deze en hoe speel ik hier op in? 

In deze sessie van Freelancenetwork and Friends komt Dana Ketels meer inzicht geven in bodylanguage. Wat zegt de klant op basis van zijn houding en gedrag en niet via woorden? Zij is een gecertificeerde lichaamstaal expert.

Bodylanguage workshop met trivia toets. 
Deze bodylanguage workshop ontrafelt de geheimen van de non-verbale communicatie en gaat dieper in op de wetenschappelijke achtergrond ervan. Er komen verschillende lichaamstaal signalen en gelaatsuitdrukkingen aan bod waardoor je een beter inzicht krijgt in de behoeftes van jouw klanten. 

Kennis van lichaamstaal zorgt er bovendien voor dat je krachtiger en authentieker communiceert. Na deze workshop heb je een  voorsprong in elke onderhandeling, pitch of gesprek.

3 dimensies van lichaamstaal.
Wij werken op drie dimensies verbonden met lichaamstaal.  Namelijk de lichaamstaal van jezelf, de ander en de communicatie verbonden met lichaamstaal.  

We bekijken positieve lichaamstaal voor betere uitstraling en connectie, negatieve lichaamstaal, zelfverzekerde lichaamstaal en maken kennis van micro expressies.  

Inhoud van de workshop.
Het eerste deel van de workshop verloopt op een interactieve manier voor de ganse groep.   

In het tweede deel testen we jullie kennis van lichaamstaal in kleine groepje met een de Body Language Trivia workshop. Kom, beleef, leer, test je kennis van lichaamstaal en doe professioneel voordeel door kennis van lichaamstaal.  Een must voor elke freelancer.
 
Inbegrepen:
3 uur durende workshop door gecertificeerde lichaamstaal experte, digitale samenvatting 101 lichaamstaal houdingen en gratis toegang tot 1 maand oefenen voor alle deelnemers op micro expressies training.

Waar: Syntra Antwerpen, Lange Leemstraat 133.
Wanneer: Donderdag 12 februari van 19 uur tot 21u45.

Prijs:
Gratis voor freelancers met een jaar- of 2-jaarabonnement
25 euro excl btw voor freelancers met een 6 maand abonnement
40 euro excl btw voor freelancers met een gratis account
 
Voorwaarden:
1. Wie zich inschrijft voor een gratis sessie maar uiteindelijk niet komt opdagen, betaalt 25 euro excl btw. 

2. Elke deelname is onderhevig aan goedkeuring. Freelancenetwork kan deelnemers zonder motivatie weigeren. Je krijgt na reservatie een e-mail toegestuurd.
 
Reserveren: Ja ik kom naar deze workshop Hoe potentiele klanten beter inschatten door hun bodylanguage, stuur me de nodige info toe