3 goede redenen om als freelancer FreelanceNetwork.be te volgen
Ben je freelancers en op zoek naar nieuwe interessante projecten? Dankzij Freelancenetwork.be krijg je in 1 oogopslag een overzicht van de laatste freelance jobs .

1. Krijg direct en makkelijk toegang tot adressen van bedrijven die met freelancers willen werken.
Niet elk bedrijf staat vandaag al open voor freelance werk. De bedrijven die op Freelancenetwork.be een oproep ingeven, kiezen bewust voor een freelancer.

2. Ontdek wie nu een freelancer zoekt.
Ben je het beu om eindeloos te prospecteren. Met de database van adressen, weet je perfect welke bedrijven vandaag een freelancer willen inhuren. Zij zoeken nu iemand en wachten op jouw telefoon of e-mail.

3. Eén website die alle opdrachten groepeert.
Steeds meer arbeidsmarktdeskundigen zijn het erover eens dat freelancewerk hand over hand zal toenemen. Daar kan je niet alleen veel voldoening uit halen, het is ook heel afwisselend. Om projecten en opdrachten te vinden zou het leuk zijn als één website alle freelanceopdrachten groepeert, zodat je er snel degene kan uithalen die precies bij je passen?  

Een site die zo bekend is dat alle bedrijven spontaan aan hem denken en er een beroep op doen telkens als ze opdrachten hebben die ze aan een freelancer kunnen uitbesteden. Dankzij dit freelanceplatform wordt het voor jou mogelijk om ook kleinere opdrachten aan te nemen omdat je veel minder moet prospecteren en naar klanten zoeken.

Krijg toegang tot de adressen voor freelance werk.
Stort 90,75 euro incl btw voor 6 maanden of 119,79 euro incl btw voor 12 maanden op rekening be83 0017 3511 8115 en vermeld je e-mailadres of freelancerscode die je ontving na registratie.

Na ontvangst van je betaling, ontvang je een factuur en gaat je toegang tot de adressen open.