Freelancers kunnen dag gratis coworken bij Regus
Regus biedt een gratis dag coworken aan in hun kantoren van Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge en Sint-Niklaas.

“Wij willen graag dat freelancers de sfeer van Regus eens ontdekken en bij ons eens binnen lopen”, zegt Kristian Tudik van Regus Gent.

Freelancers kunnen vandaag op zoveel plaatsen werken. De meesten werken thuis, een aantal op kantoor van de opdrachtgever maar ook heel veel freelancers kiezen er meer en meer voor om 1 tot 3 dagen terug op een kantoor te gaan werken. Het gaat dan niet alleen om ergens een bureau te hebben maar vooral om de beleving en de sfeer. Naar kantoor gaan, is dan opnieuw verbonden met mensen ontmoeten, ervaringen uitdelen, mekaar wat helpen en netwerken.

Klanten ontvangen in een professionele setting.
Volgens Tudik komt het ook vaak voor dat freelancers een kantoor voor een paar uur of 1 dag nemen om klanten te ontvangen. “Ik kan me best voorstellen dat je als freelancer niet alle prospecten of klanten in je living wil ontvangen. 

Bij ons krijgen je prospecten en klanten een warm onthaal en kun je hen ontvangen in de vergaderzaal of een aparte ruimte.”

Volgens Regus ligt de kracht van hun netwerk in hun professionele omkadering en uitgebreide aanwezigheid in meer dan 20 contactcenters waardoor freelancers in bijna alle grootsteden wel terecht kunnen.

Waar zijn er Regus kantoren:

Aalst: Groeneweg 17,9320 Aalst
Antwerpen: Quellinstraat 49,2018 Antwerpen
• Berchem: Uitbreidingstraat 84,3de & 4de verdieping,2600 Berchem
Brugge: Stationsplein, 5,8000 Brugge
Gent:  Gaston Crommenlaan 4 bus 0501,1ste en 9de verdieping,9050 Gent
Leuven:  Martelarenplein 16,3000 Leuven
St Niklaas:  Leopold II Laan 2,9100 St Niklaas
Daarnaast zijn er nog kantoren in Brussel, Diegem, Zaventem en Wallonië.

Hoe van je gratis Regus dag gebruik maken?
Contacteer Regus op 0800 97 282 en vraag naar je gratis dagpas, toon dit artikel of druk de gratis dagpas af. Of meer info op www.regus.com 

Het aanbod is geldig tot 31/12/2016. Niet in combinatie met andere promoties. Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid.