Foute kledij herkennen en dresscode bij prospectie. Infosessie bij Syntra op 13 maart
Met welke hemden, blouses of broeken maak je direct eengoede professionele indruk? En welke kledij is absoluut zo fout dat weinig bedrijf je serieus zullen nemen. Foute kledij doen afbreuk aan wie je bent en wat je kunt. Die eerste indruk, die eerste seconden kunnen bepalend zijn of deze indruk positief is of niet, of er een tweede gesprek komt of net niet.
 
Kleding en je uiterlijk ondersteunen je persoonlijkheid en je presentatie. Je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Een gepaste outfit getuigt van respect voor de ander maar ook voor jezelf. Met de foute kledij word je wellicht minder snel aangesproken en mis je kansen. In de gepaste outfit zullen mensen je langer onthouden. Of je krijgt net omwille van je mooie uitstraling een leuk compliment en is het eerste contact gelegd.
 
Vele freelancers staan er vaak niet bij stil maar je kledij is je eerste visitekaartje, je eerste indruk, je eerste kans om met potentiële klanten in contact te komen. 
 
Ontdek welke kledij wel en niet bij jou past.
 
Tijdens deze infosessie krijg je als freelancer een beter zicht met welke kledingstukken je professioneler overkomt en welke hemden, blouses of broeken je best vermijdt.
 
Wat wil jij uitstralen naar je potentiële klant en komt dit ook zo over? Ga je voor de eerste keer naar een netwerkevenement, wat doe je dan best aan zonder een risico te nemen?
 
Hoe kan je een outfit subtiel aanpassen voor elke gelegenheid zonder je eigen stijl te verloochenen zodat je zelfzeker overkomt maar ook jezelf comfortabel voelt? Hoe weet je precies wat een gepaste outfit is en waarmee je rekening kan houden? 

Hoe maak je een onderscheid tussen formele en informele kledingstukken? Wat te doen met 'business casual' en 'casual friday'?
 
Wie is Inge Andriessen?

Inge is styliste. Ze geeft kleur- en stijladvies aan bedrijven en particulieren. Ze geeft hierover ook les bij Syntra en wil graag haar kennis met freelancers delen.
 
Praktische info:
 
Wanneer: donderdag 13 maart van 19 uur tot 21u45
Waar: Syntra Antwerpen - Lange Leemstraat 133 - 2018 Antwerpen.
Er is een betaalparking op 500 meter van het Syntra Gebouw vlakij het Stadspark.
 
Prijs: 39 euro (incl. btw) voor betalende leden van Freelancenetwork.be en 48 euro (incl btw) voor niet-betalende leden.
 
Inschrijving pas definitief na ontvangst betaling. Aantal deelnemers is beperkt. Gelieve tijdig te reserveren.

Inschrijven: Mail naar Michel voor meer info.