Een freelance secretaresse is zoveel meer dan tikwerk alleen
Al te vaak wordt de  freelancer  nog gezien als een uitvoerder van minderwaardig en repetitief thuiswerk, zoals brieven vouwen, inputwerk, maar er is meer… aldus Hilde Verleye, zelfstandig freelancer. “Freelancers weten zich juist te onderscheiden, ze hebben zich eigen gemaakt snel nieuwe taken te leren en efficiënt te werken. Dit is een belangrijke reden zijn waarom zij sneller optimaal productief zijn. 

Freelancers hebben ook andere voordelen. Zo kennen ze een hoger probleemoplossend vermogen, ze kunnen zelfstandiger werken en hebben ze vaak meer technische en praktische kennis vergeleken met een vaste werknemer. Ze zijn het ook gewoon om  vaak in verschillende, nieuwe werksituaties terecht te komen.

Tijd spenderen waarin u goed bent en administratie uitbesteden.  
Zelfstandig zijn of een bedrijf uitbouwen brengt een pak administratie met zich mee. En iedereen doet dat graag zelf.  Lonen, boekhouding, contracten, brieven, communicatie… het kloppend hart van uw bedrijf. Maar er komt een tijd dat de combinatie produceren- administratie onmogelijk wordt.  

De freelance secretaresse kan perfect ingezet worden als extra ondersteuning en opvang voor dit werk, zodat de zaakvoerder zich met zijn core-business kan bezig houden”.  Indien gewenst, kan er ook op kantoor van de klant gewerkt worden.

Hilde Verleye is freelance secretaresse die administratieve taken voor KMO’s, ziekenhuizen of eenmanszaken uitvoert. Dat kan gaan van eenmalige, tijdelijke tot doorlopende secretariaatswerken.

Meer info: BVBA Secrata - Torhout – gsm: 0496.20.82.95 - info@secrata.be