Hellen Houben

interim management | coach | hr ondersteuning | projectleider
ANTWERPEN
125/u
8 jaar
4 dagen / week

Over mezelf

Waarom? Een van mijn favoriete vragen.Leergierig en nieuwsgierig. Analytisch en diepgaand. Feitelijk en vindingrijk. Idealist. Gelooft in vertrouwen, humor en zelfreflectie.

De laatste 10 jaar een rugzak aan praktijkervaring gevuld door werkzaam te zijn in de internationale bedrijfswereld en een vakopleiding tot organisatiecoach. Telkens weer zie ik ruimte voor groei en verbetering (hallo wereldverbeteraar!). Het logische inzicht om zaken efficiënter en zinvoller aan te pakken. Het willen bouwen aan een nieuwe sociaal economische realiteit waar mens, doel en winst naast elkaar staan. Waar men streeft naar verbinding.

Daarnaast ook nog een millennial grandma. Een wat? Een vrouw geboren eind jaren 80. Een meerwaarde in jouw bedrijf. Waarom? Niet enkel kan ik meespreken over VHS, walkmans, discmans, postduiven, MySpace, messenger en snake (leven 3310!). Ook TikTok, Clubhouse, YDYB, BYOB en voicemessages zijn me niet onbekend. Of nog, ik ben opgegroeid in een analoge wereld (ik kreeg nog kleurpotloden en papier op restaurant) en heb het digitale 'traag en gestaag' en met open armen ontvangen.

Dus heb je te maken met verschillende generaties op de werkvloer? Herken je bepaalde generatiekloven? Zijn de 'digital adapters' nog niet helemaal mee in de digitale transformatie en weten de 'digital natives' niet meer hoe lichaamstaal te lezen? Iemand nodig die zowel een pen als een laptop bijheeft?Dan ben ik jouw jonge en dynamische grannie! Schakel me gerust in als vertaler/tolk.

Talenkennis

Nederlands - 100%

Engels - 90%

Frans - 90%

Duits - 60%

Skills

bedrijfscoach

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man