Sales Partner Laadinfrastructuur

Categorie : verkoop

xxx is een Belgische fabrikant van laadpalen, opgestart begin 2022. Wij fabriceren en verkopen een totaalpakket aan laadinfrastructuur en aansluitende oplossingen, waaronder bijhorende cloudoplossingen, voor het beheer van het elektrisch wagenpark van bedrijven.

 

Om de verdere groei van onze firma te realiseren, zijn wij op zoek naar Sales Partners in verschillende regio’s in België.

 

Heb je een commerciële spirit en ben je geboeid door wagens, (elektro)techniek en elektrische mobiliteit? Heb je zin in een extra bijverdienste in deze groeiende markt? Of wil je hier graag een volledig project van maken? Beide zijn mogelijk!

 

Als verkoper van laadoplossingen werk je op zelfstandige basis in een werkritme naar keuze. Samen met ons bepaal je de regio waarin je actief bent.

 

Jobinhoud:

 

Binnen je eigen netwerk ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. Je volgt ook leads op die wij jou aanreiken. We ondersteunen je indien gewenst in je strategische salesaanpak door de creatie van sales- en marketingtools.

 

Je plant afspraken met klanten om onze (gepersonaliseerde) producten en diensten voor te stellen aan bedrijven en de nodige gegevens voor de opmaak van een offerte te verzamelen.

Hiervoor analyseer je de behoefte van de klant en breng je de elektrische infrastructuur/werf ter plaatse in kaart. Je stelt de nodige vragen en adviseert de klant over de voor hem/haar meest aangewezen oplossing.

 

Je bent en blijft het aanspreekpunt van de klant voor de verdere opvolging van vragen, tot en met de definitieve plaatsing van de laadinfrastructuur.

Je voert de contacten met onze installateurs in functie van planning.

 

Op regelmatige basis rapporteer je over je vorderingen en klantendoelgroepen.

 

Wij verwachten je bij ons op locatie te Tubeke tijdens onze interne sales meetings en opleidingsmomenten.

 

Wij bieden:

 

De vergoeding verloopt op basis van een aantrekkelijk commissieloon.

Wij voorzien een intern opleidingstraject om je volledig klaar te stomen.

Je kan hierbij rekenen op een continue ondersteuning en begeleiding.

 

Info

Datum opdracht : 03-02-2023
Regio : Waals-Brabant
Plaats : Saintes
Duur project : > 4 weken
Locatie : Deels bij klant - deels op kantoor freelancer
Status : Open

Profiel :

Contact

Voor meer info over deze job