Projectdirecteur Bouw

Categorie : interim management

We doen méér dan louter jouw ambities met organisaties en technische projecten verbinden. We vinden het belangrijk om een fijne band met je uit te bouwen en jou te ondersteunen waar nodig: door opleiding, begeleiding, advies, of gewoon een luisterend oor.

ORGANISATION / DEPARTMENT
In een wereld die gedreven wordt door technologie, geven wij je toekomst mee vorm. We bedenken én bouwen digitale of engineering oplossingen met de juiste impact, en daarbij hebben we jouw hulp nodig! Hoogopgeleide experten als jij zijn immers dé sleutel tot het co-creëren van succesvolle bedrijfsoplossingen. Je kan aan de slag als consultant bij een van onze klanten, of werkt vanuit een van onze 4 inhouse delivery centers aan de meest uitdagende projecten.

Voor dit project van ongeveer 6 maanden zijn wij opzoek naar een gedreven projectdirecteur bouw.  Zowel freelancers als bediende (contract bepaalde duur) komen hiervoor in aanmerking

JOB DESCRIPTION
Je staat in voor de algemene leiding van grotere werven, zowel de verantwoordelijkheden rond uitvoering als de opvolging van het budget.
In samenspraak met de verschillende projectleiders ga je de verschillende werven organiseren en coördineren naar zo'n efficiënt mogelijke uitvoering.
Je communiceert dagelijks met de projectleiders waar je de leiding over hebt en je zorgt voor de nodige oplossingen.
Je zal onderhandelen met klanten indien nodig.
Je maakt rapportages op

REQUIREMENTS
Ervaring in de aannemingswereld
Idealiter master bouw
Sterke leidinggevende capaciteiten
Meer dan 10 jaar ervaring

OFFER
Voor een project van ongeveer 6 maanden zijn kan je rekenen op een marktconform salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen zoals:

zowel freelancers als bediende (contract onbepaalde duur) komen hiervoor in aanmerking

Deze job is reeds afgesloten!

Contact

Voor meer info over deze job