Freelance - regio Antwerpen

Jillali Ajaba
Hoofdactiviteit: -
Woonplaats: Antwerpen
Linkedin

Ik ben meer dan 15 jaar succesvol actief in Business Development & Sales van solutions in zeer dynamische en competitieve ‘corporate’ omgevingen waarbij waarde-communicatie en kwaliteit essentieel was om goede resultaten te behalen.

Jarenlange ervaring in de sector van innovatieve technologie-en marktonderzoek hebben mij tot een expert gemaakt in het gebruik van technologie en data voor sales & marketing doeleinden. Sinds 2012 ondersteun ik KMO, startend en groeiend, met het definiëren en uitvoeren van hun sales-strategie.

Ik ben zowel sterk op strategisch èn operationeel niveau en heb tal van bedrijven aan markt-inzicht, omzetgroei en tevreden klanten geholpen.

Naast mijn passie voor sales en business development, leg ik mij ook toe op strategische communicatie en value-messaging. Hierbij is mijn succesvolle basis als sales-professional een immens voordeel (boven pur-sang marketeers)

Ik help bedrijven om hun boodschap naar de markt scherp te formuleren en vooral ook aandacht te besteden aan het waarom van hun bedrijfsactiviteiten (naast het wat en hoe). Immers, deze purpose-communicatie is steeds belangrijker om een diepere emotionele connectie te bouwen met uw klanten, onderscheidend te zijn en trust te bewerkstelligen. De basis voor succes in verkoop.

Ik nodig u uit om mij te vertellen wat uw ambities en doelstellingen zijn. Dan vertel ik u graag òf en hoe ik hier aan kan bijdragen. Met advies of actie. Met sales of met communicatie. Nationaal of internationaal.

Trefwoorden
Verkoop, Waarde-communicatie, Business Development, Business Coaching, Sales & Marketing, Field Sales, Sales management, B2B Marketing
Sterke woorden
Energiek, Flexibel, Analytisch, Klantgericht, Kwalitatief
Beschikbaarheid
4 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    zeer goed
Engels:    perfect
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Bram
CopywritingBoom12
Gerd
EngineeringBrecht20
Sam
Grafisch vormgeverHerne3
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be