Freelance - regio Aartselaar

Carl Verbruggen
Hoofdactiviteit: -
Woonplaats: Aartselaar
Linkedin
aplusmarketing.be/

Ik ben expert in het verbinden van zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Daarbij combineer ik vooral bestaande ideeën tot iets nieuws. Als ik met een probleemstelling of vraag word geconfronteerd, word ik een echte ideeënfontein. Ik denk oplossingsgericht en reik dan een groot aantal mogelijkheden aan. Concreet ben ik iemand met een hands-on aanpak.

Als meetrekker ben ik bijzonder overtuigend en kan ik op het juiste moment met mijn enthousiasme de mensen rond de tafel motiveren. Als beelddenker kan ik hen als het ware een film projecteren van mijn ideeën en visie. Vandaar dat ik mij ook zie als de ideeën coach.

Als Marketing freelancer begeleid ik je als ondernemer met de concrete uitrol van het marketingplan. Ik zorg binnen je onderneming voor de verdere concrete implementatie en uitwerking. Ik versterk het huidige marketingplan van je onderneming of zorg voor nieuwe impulsen of inzichten die verder geïmplementeerd kunnen worden.

Bij een helder plan of strategie heb je ook tools nodig om deze uit te werken en uit te dragen. De strategie geeft aan waar je nog in moet investeren. Is het nu dat je een website moet opzetten of herwerken? Heb je nieuw promo-materiaal nodig? Staat de social-media van je bedrijf nog in de startblokken? Moet er gewerkt worden aan online-marketing of content creatie? Samen bekijken we op welk marketingvlak ik je onderneming het best kan ondersteunen.

Wat kan je van mij verwachten? - Na een kennismaking bekijken we samen of er een match is. - Je houdt van out-of-the-box en pro-actief meedenken. - Je kan er tegen om eerlijke feedback te krijgen die jou helpt groeien. Er zijn genoeg anderen die je kunnen zeggen hoe geweldig je wel bent. - Creativiteit met een vleugje fun-factor. - Ik daag je uit om na te denken. Ik zet me in de plaats van de klant en stel de meest lastige vragen. Alleen op die manier ga jij verder nadenken en wordt de communicatie en wat je te bieden hebt sterker.

Trefwoorden
Marketing ondersteuning, Marketing ondersteuning, Email Marketing, Event-marketing, Marketing strategy, Freelance Marketing, Sales & Marketing
Sterke woorden
Creatief, Zelfstandig, Proactief, Enthousiast, Gestructureerd
Beschikbaarheid
1 dag/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    zeer goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Lies
Lay-out werk doenErps-kwerps20
Nina
AdministratieBrugge25
Manuela E.j.
LogistiekBoom30
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be