Freelance grafisch vormgever regio Gingelom

Karen Devriese
Hoofdactiviteit: grafisch vormgever
Woonplaats: Gingelom
Linkedin
www.studiopixel.be

Beste,

Mijn naam is Karen, ik woon in Gingelom (het meest zuidelijke puntje van Limburg). Ik werk als freelance fotografe en graficus/DTP'er, meestal van thuis uit en soms op locatie bij mijn klanten, verspreid over heel Vlaanderen. Ik vang afwezigheden/werkdrukpieken op grafische afdelingen op, en word ook ingezet door bedrijven die geen eigen grafische afdeling hebben. Ik ontwerp huisstijlen, folders, verpakkingen, etc., ik geef creatief advies en drukwerkbegeleiding waar gewenst, en ik ben gespecialiseerd in lay-out van prijslijsten en catalogi. Mijn stijl is zeer herkenbaar; less is more / no nonsense / clean / minimalistisch.

Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer details over mij en m'n werk, dan zie je meteen dat ik veel ervaring heb met het meest uiteenlopend grafisch werk. Ik ben zeer veelzijdig maar ik verkies technisch boven conceptueel en puur creatief werk, en ik stort mij bij voorkeur op grote projecten die tegelijk beroep doen op mijn grafische en fotografische skills (ik denk aan sfeercatalogen en productfiches bijvoorbeeld).

Ik heb maturiteit, geduld en veel ervaring, en ik ben altijd het zonnetje in huis. Nooit 'in your face' aanwezig, maar altijd betrouwbaar en krachtig daar waar ik nodig ben. Voor meer info en werk verwijs ik je graag door naar mijn website, studiopixel.be

Mijn standaard uurtarief voor grafisch werk is 55 euro (excl. btw) per uur. Voor fotografie geef ik liever een prijs op maat. Ik werk voor grafisch werk nog altijd met vooruit te betalen 'pakketjes' die goedkoper uitkomen dan losse uren. Hoe meer uren/credits je in één keer aankoopt, hoe goedkoper ze worden:

losse uren = 55 euro + btw
pakketje 20 uren = 20 x 50 euro = 1000 euro + btw
pakketje 40 uren = 40 x 45 euro = 1800 euro + btw
pakketje 80 uren = 80 x 40 euro = 3200 euro + btw

Tot binnenkort!
Karen Devriese

www.studiopixel.be

Trefwoorden
Grafisch vormgever, Grafisch, Grafisch vormgever, Dtp, Desktop Publishing, Creatief advies, Drukwerkbegeleiding, Print design, Commerciƫle fotografie, Bedrijfsfotografie, Fotograaf, Productfotografie
Sterke woorden
Professioneel, Vriendelijk, Betrouwbaar, Nauwkeurig, Gemotiveerd
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    perfect

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Gilles
Grafisch vormgeverAntwerpen2
Gerda
Audio-visuele productiesCharleroi25
Marieke
Iso9001Geel15
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be