Freelance administratie regio Deinze

Melissa Vande Velde
Hoofdactiviteit: administratie
Woonplaats: Deinze
Linkedin
www.mini-office.be/melissa.html

Zoek je iemand om orde te scheppen in jouw boekhoudkundige of algemene administratie, hulp bij het aankleden van jouw winkel of etalage...

Kortom, zoek je iemand om structuur te brengen in "een berg chaos" of het nu in kleuren of administratie is... dat is mijn ding!

 

Mijn ervaring:

 

In 2011 heb ik mijn opleiding gegradueerde in boekhouden met onderscheiding kunnen afronden in avondonderwijs. Ik heb dit gecombineerd met een fulltime job als dossierbeheerder in een boekhoudkantoor en als financial consultant.

De afgelopen 5 jaar heb ik samen met mijn schoonmoeder 2 winkels open gehouden en nam ik allerhande zaken achter de schermen voor mijn rekening. Dat ging van de administratieve taken tot het aankleden van de winkels en de etalages. 

Als ik het heb over administratie, heb ik het over de boekhoudkundige administratie, de online communicatie, het stockbeheer, de aankopen, personeelsplanning, opvolging van bestellingen… Dit gaat dus heel ruim, waar ik ook van hou.

Mijn laatste project bestond uit het samenbrengen van de 2 winkels onder 1 dak! Een heel boeiend gegeven waarin we samen met het volledige team ons hebben kunnen uitleven om een nieuwe werkomgeving te creëren. Niet alleen het organiseren en coördineren zelf, ook de voorbereidende analyse van deze beslissing vond ik heel boeiend.

Tijdens dit laatste project heb ik ontdekt dat ik het heel leuk vind om allerhande zaken te coördineren, structuren uit te werken, de weg naar een doel uit te stippelen. Vandaar dat ik nu gestart ben als Freelancer in combinatie met een 3/5 job in de boekhouding.

Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om mij te contacteren!

Trefwoorden
Administratie, Etalagist, Visual Merchandising, Financiele ondersteuning, Event planning, Debiteuren-beheer, Aankoop, Verkoop
Sterke woorden
Gestructureerd, Creatief, Allround, Zelfstandig, Communicatief
Beschikbaarheid
1 dag/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Caroline
AdministratieTorhout15
Inge
AdministratieLovendegem15
Nele
Interim managementMol19
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be