Freelance copywriting regio Oostkamp

Wim Naeyaert
Hoofdactiviteit: copywriting
Woonplaats: Oostkamp
Linkedin
coffeewriter.be

Diensten
Naast koffiekringen achterlaten doet Coffeewriter zowat alles met taal: schrijven, herschrijven, vertalen en verbeteren. Een sterk geloof in het belang van goedgeschreven, originele en foutloze teksten voedt de gedrevenheid voor elke opdracht. Desnoods met sloten koffie om het kleinste detail uit te puren.

Websiteteksten uitdokteren, wervende brochures opstellen, verrassende blogposts lanceren, een thesis verbeteren tot de stijlpolitie minzaam lacht: alles behoort tot de mogelijkheden. Nederlands en Engels zijn onweerlegbare troeven; voor opdrachten waar doordacht design cruciaal is, werkt Coffeewriter samen met Studio Luz.

Over mij
Wim is naast liefhebber van originele en immer foutloze taal een verzameling koffievlekken: op belangrijke papieren, beduimelde boeken, wasklare kledingstukken en helaas ook getekende bureaus. 

Hij gaat dan ook te werk als een koffiemachine: het basisproduct maalt hij fijn om de kerngedachten te filteren. Eens die er zijn, puurt hij de essentie uit jouw verhaal om er een warme en aromatische tekst van te maken. Dat leidt tot een verslavend eindproduct dat jou klanten oplevert. 

Trefwoorden
Copywriting, Copywriting, Copywriting SEO, Vertaler Engels Nederlands, Vertaler Engels Nederlands Engels, Vertaler Nederlands Engels, Proofreading Tekstcorrectie
Sterke woorden
Gedreven, Creatief, Georganiseerd, Correct, Betrokken
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    perfect

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Bo
CopywritingDendermonde7
Koen
PersWakken10
Linda
CopywritingTielt20
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be