Freelance projectleider regio Berchem

Dette Van Zeeland
Hoofdactiviteit: projectleider
Woonplaats: Berchem
Linkedin
www.dettevanzeeland.com
Het ontwerpen, uitvoeren en verduurzamen van projecten die de wereld beter maken & mensen inspireren is wat mij drijft. In 2014 ging ik als community manager en ondernemerschapscoach aan de slag in een coworking omgeving die ik zelf mee mocht vormgeven. Daar ben ik echt thuisgekomen. 

Mijn profiel is dat van een rasechte projectmanager, een ontwerper en verbeteraar van processen die op een creatieve en energieke manier draagvlak weet te bereiken onder stakeholders. Ik ben in flow als project leider, community builder en facilitator van participatieve processen zoals brainstorms, cocreatie en consent meetings en als strategisch adviseur voor ambitieuze bedrijven

Ik ben vandaag actief als change en project manager in zowel kleine als grote bedrijven en overheidsomgevingen waar ik change management trajecten en projecten rond Het Nieuwe Werken uitvoer. Community management, ecosysteem denken en co-creatie processen pas ik toe in coworking spaces, incubators en lokale economie projecten.

In mijn opdrachten en projecten zet ik me in om mensen vloeiender te laten samenwerken door cultuurverandering te begeleiden en participatieve processen te faciliteren. Op individuele basis coach ik ondernemers en intrapreneurs op eigenaarschap en ondernemerschap.

Mijn Belbin teamrol is de coördinator, vormer en brononderzoeker. Mijn MBTI profiel is ENTP, met nadruk op creativiteit, strategie en visie.

Trefwoorden
Projectleider, Online Community Management, Change Management, Project leider, Innovatie, Sociocratie 3.0, Nieuwe businessmodellen, Ondernemerschap, Cocreatie, Het Nieuwe Werken, Transitie
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Rolf
Lean Six SigmaWingene25
Johnny
ProjectleiderSint gillis waas32
Guillaume
EPB verslaggever Wervik3
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be