Freelance functioneel analyst regio Brasschaat

Werner Beckers
Hoofdactiviteit: functioneel analyst
Woonplaats: Brasschaat
Linkedin

Voor de realisatie van uw softwareproject zoekt u een project manager en functioneel analyst die de opdracht snel en correct begrijpt, in team verband kan werken, met voorstellen komt om de gevraagde functionaliteit te implementeren en zorgt dat de oplevering op tijd en binnen budget gebeurt.

Als handelsingenieur in de beleidsinformatica heb ik 6 jaar Big-4 consultancy ervaring en 6 jaar ervaring als zelfstandige in het structureren van teams, leiden van IT-projecten, analyseren van processen, integreren en configureren van software pakketten en het programmeren van custom applicaties voor BEL-20 bedrijven, KMOs en start-ups. 

Mijn voorkeur is om via korte analyse-, ontwikkel- en testcycli werkende software op te leveren. Deze iteratieve aanpak zorgt voor frequente feedback, en helpt om de meest kritieke functionaliteit snel in productie te hebben terwijl de hoeveelheid "work in progress" beperkt blijft. Deze methodologie laat toe dat requirements kunnen evolueren, zonder dat dit leidt tot verloren inspanningen.

Net zoals bij het ontwikkelen van software ben ik ervan overtuigd dat professionele relaties ook iteratief opgebouwd worden waarbij positieve ervaringen leiden tot intensere samenwerking.

Trefwoorden
IT programmeren, PHP, MySQL Programming, JavaScript, JQuery, HTML, CSS, Oracle, Oracle Siebel, Excel VBA, CRM, Salesforce.com, Insurance Consulting, IT Management, System Automation, Business Process Reengineering, Agile software development, Oracle PL/SQL, SQL, Integration, Data Migration, System Integration, Prince, Web Services, VBA, Functional Analysis, Business-procesmanagement, IT Management, Interim management
Sterke woorden
Professioneel, Kwalitatief, Gedreven, Zelfstandig, Betrouwbaar
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    perfect
Engels:    perfect

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Joel
Functioneel analystLanaken15
William
IT ERP SAP NavisionRiemst18
Guy
Functioneel analystBonneville30
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be