Freelance coach regio Heusden (o.-vl.)

Carine Dewulf
Hoofdactiviteit: coach
Woonplaats: Heusden (o.-vl.)
Linkedin
andersverder.be/

Ontwikkelingsgerichte coach, gespecialiseerd in begeleiding van mensen met stress en burn-out. Perfectionisme coach.

Als Ontwikkelingsgericht coach stimuleer ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en van daaruit werken we samen naar resultaten toe. Dit is een 'duurzame' manier van coachen: ik begeleid coachees niet alleen om een antwoord te vinden op hun huidige vraag, ik bereid ze ook voor om toekomstige uitdagingen aan te pakken op een manier die echt bij hen past.

Soms daagt het leven je uit om AndersVerder te gaan...

Ik begeleid mensen op een moment dat ze even 'vastzitten' in hun leven. Iedereen kent ze wel: die momenten waarop je denkt: en nu?

Life coaching

Het gevoel 'even vast te zitten' kan het gevolg zijn van een verandering in je persoonlijke levenssituatie: je komt ineen nieuwe levensfase, je hebt het gevoel dat je op een kruispunt staat in je leven en je weet het even allemaal niet meer. Je vraagt je af: hoe moet ik nu verder? Welke keuze maak ik?

Je kan AndersVerder! Als je écht naar jezelf durft kijken en stil te staan bij wie je bent, kan je iets veranderen.Voor jezelf, je omgeving. Ik ondersteun je graag om concrete stappen te zetten in je ontwikkelingsproces.

Stress- & burn-outcoaching

Ervaar je spanningsklachten die het gevolg zijn van een (langdurig) onevenwicht tussen draaglast en draagkracht, al dan niet werk gerelateerd?

Zowel voor preventie, herstel als re-integratie kan je bij mij terecht.

Preventief: je kent stressperiodes en je slaat je er wel doorheen maar wil actie nemen om langdurig energieverlies voor te zijn. Samen versterken we je stressbestendigheid.

Herstel: begeleiding bij aanhoudende negatieve stress, spanningsklachten, overspanning of burn-out. Ikondersteun je met een stappenplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie.Gericht op spoedig én verantwoord terugleiden naar werk of een andere levensinvulling.

Re-integratie: ga je na een periode van voorgeschreven rust weer aan het werk, dan kan je in deze fase bijmij terecht om een terugval van energieverlies te voorkomen.

Perfectionismecoaching

De dingen goed willen doen is uiteraard prima, zolang het een vrije keuze is. Maar wat als dit een voortdurend MOETEN wordt? Perfectionisme kan je vooruit helpen in het leven tot het dwingend en belemmerend wordt. Dan is er dat voortdurende gevoel van druk, stress, angst. Kortom: de ideale voedingsbodem voor spanningsklachten en burn-out. Wat een kwaliteit was, wordt een valkuil, hindert, staat groei in de weg en maakt soms ziek. Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme (kortweg OCP) kan hier helpen.

Als perfectionismecoach help ik je graag om de negatieve gevolgen van het patroon van jouw perfectionisme te verlichten.

 

 

Trefwoorden
Coach, Life coach, Stresscoach, Burnout coach Burnout preventie
Sterke woorden
Zorgzaam, Verantwoordelijk, Analytisch, Professioneel, Discreet
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    zeer goed
Italiaans:    goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Els
-Destelbergen30
Geertrui
Hr ondersteuningSchelle15
Johan
Trainer/lesgeverBrussel29
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be