Freelance website beheerder regio Affligem

Rudy De Saedeleir
Hoofdactiviteit: website beheerder
Woonplaats: Affligem
Linkedin

Ik heb 38 jaar (waarvan 31 jaar als voltijdse freelancer) ervaring in de media - 20 jaar radio en 18 jaar in de geschreven journalistiek (kranten, magazines, online), samen goed voor 40.000 uur radio en 20.000 artikels. Daarnaast was ik steeds een zeer polyvalent haantje de voorste in de nieuwste media-ontwikkelingen, ook social media en fotografie, en bouwde ik voor mezelf de nodige competenties op in o.m. het ontwikkelen van websites (ook webshops).

Ik heb nu beslist de actieve journalistiek te ruilen voor b2b-activiteiten, waarbij ik mijn ruime media-ervaring en mijn natuurlijke aanleg voor degelijke, originele teksten combineer met mijn technische knowhow in de digitale sector. Zoekt u iemand die niet alleen een nieuwe website kan ontwikkelen voor uw activiteit, maar deze tegelijk op de juiste manier inhoudelijk kan invullen, onderhouden en blijvend ondersteunen? Dan moet u mij zeker eens contacteren. Ik verzorg liefst het totale plaatje voor u, met als doel een blijvende relatie op te bouwen en u te ontlasten van al uw digitale zorgen. Ik mik vooral op kleinere organisaties, kmo's, zelfstandigen of starters met een beperkt(er) budget voor hun communicatiebehoeften. 

Trefwoorden
Website beheerder, Persteksten, Copywriting, Google Website Optimizer, Website Development, WordPress, WiX, Social Media Optimization (SMO), Social media, Voice over, Communicatie, Webdesign
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    zeer goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Karel
WebdesignAalst10
Liesbeth
Website programmerenGent2
Bjorn
CommunicatieBachte-maria-leerne13
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be