Freelance pers regio Zulte

Jens Desmet
Hoofdactiviteit: pers
Woonplaats: Zulte
Linkedin

Jens Desmet (@Flemchie op Twitter, Instagram en Snapchat) is een vrolijke journalist die normaal gezien niet in de derde persoon spreekt of schrijft over zichzelf, maar voor elke regel bestaat er een uitzondering.

Zijn interesses liggen wijdverspreid. In Jens' schrijfsels kunnen sport, muziek, tv, film, food, tech, gadgets, games, politiek, fashion, toerisme, cultuur en humor aan bod komen. De 29-jarige loopt momenteel rond met 5 jaar ervaring als full-time tech-journalist voor Elektrozine.be en freelancete eerder voor gameblad CHIEF, met hier en daar een uitzwieper naar VoetbalPrimeur.be en P-Magazine.

In zijn vrije tijd bindt Jens graag de loopschoenen aan voor de volgende marathon, gaat hij graag eens goed gaan eten of doet hij van Netflix & pizza met de vriendin. Hij weet wat PPAP is en doet van hartjes voor Harambe, maar kan even goed het electoraal kiescollege van de Verenigde Staten omschrijven en uitleggen waarom de term '4k' slecht gekozen is. 

Ah ja, en hij is op zoek naar nieuwe freelanceopdrachten!

Trefwoorden
Pers, Redactie, Eindredactie, Redactie, Pers, Social media, Journalistiek, Journalism writing, Sports writing, Article rewriting, Article writing, Content writing, Copywriting, Writing
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Brigitte
AdministratieGent30
Femke
Hr ondersteuningBeervelde8
Marina
AdministratieStabroek25
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be