Freelance administratie regio Willebroek

Anouschka Delcambe
Hoofdactiviteit: administratie
Woonplaats: Willebroek
Linkedin

Met mijn bijna 18-jarige ervaring als all-round bediende, ben ik vertrouwd met het reilen en zeilen binnen de administratieve afdelingen van verschillende grote en kleinere KMO’s.

Naast deze pure administratieve ervaring, heb ik een enorme bagage als commercieel bediende en weet ik als geen ander wat het belang is van klantenrelaties uit te bouwen. De ervaring in de uitzendsector, personeelsdienst en dienstencheque afdeling hebben me zeer efficiënt leren plannen.

Uiteenlopende opdrachten met verschillende doeleinden kruisten mijn pad,  hierdoor heb ik een uitgebreide kennis opgebouwd en heb ik het vermogen gecreëerd om snel nieuwe zaken aan te leren. Mijn laatste opdracht bij Pfizer,  heeft me geleerd om te werken in een zeer veranderlijk omgeving waar goede communicatie een must is.

Ik hou er van om problemen zelfstandig op te lossen door mijn ervaringen te gebruiken in combinatie met duidelijke doelstellingen. Ik ben zeer gedreven en vastbijtend  om mijn taken tot een goed einde te brengen

Trefwoorden
Administratie, Administratie, Administrative Support, Event planning, Eventplanner, Secretariaatswerkzaamheden, Personeelsadministratie, Personeelstevredenheid, Telefoonpermanentie
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Gerda
AdministratieOosterzele20
Stefan
LogistiekTongeren15
Els
AdministratieSchoten17
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be