Freelance coach regio Dendermonde

Wiena Robert
Hoofdactiviteit: coach
Woonplaats: Dendermonde
Linkedin

Welkom bij  “PHURO !” Coaching !

Laat ik me even voorstellen, ik ben Wiena Robert en Phuro is mijn geesteskind, ik ben een prille veertiger met heel wat levenservaring en een jarenlange interesse in de menselijke psyche. Ik ben vooral begaan met het welzijn van de wereld en al zijn bewoners. Ik zie jullie namelijk het liefst allemaal gelukkig !

Daarom is Coaching mijn dada, mijn passie, mijn roeping, mijn ding !

Voor de buitenwereld dienen we bijna perfect te zijn, falen wordt weinig of niet getolereerd, een drang naar ontdekking, mysterie en groei wordt de kop ingedrukt : “Ach wat maak jij jezelf toch iets wijs, dat lukt nooit, wat als het de mist indraait…” Herken je al deze vooroordelen ?
Door onze drang naar zekerheid en onze angst om te falen blijven we immobiel en vermijden we om risico’s te nemen. Het oude vertrouwde sluit ons af voor alle groei.

Als je volledig in jezelf gelooft, valt niets buiten je mogelijkheden. Zoek geen reden buiten jezelf om iets niet te doen dat je graag wil…Doe het !

first.jpg

Het is de taak van PHURO jou te helpen herinneren tijdens jouw weg dat JIJ de kapitein bent van jouw schip, de man of vrouw aan het roer.

Heb je al die tijd het stuur overgelaten aan iemand anders die jouw schip programmeerde voor een totaal andere koers dan diegene die voor jou bestemd is ?

Heb je al die tijd jouw schip doorheen een dikke mistsluier geloodst waardoor jouw zicht beperkt was en je niet juist wist waar je heen ging ?

Hebben de vele woelige waters jouw schip stuurloos gemaakt ? Dobbert het ergens gehavend rond ? Getekend door de strijd ?

Heb je het schip overladen met nutteloze ballast waardoor het amper vooruitkomt ?

Phuro helpt jou de stille waters te herkennen waardoor je gemakkelijk heen kan varen, zonder weerstand.

Phuro reikt jou een nieuwe lens aan waardoor je een klare kijk krijgt op waar je bent en heen gaat.

Phuro klimt met jou het arendsnest in, waar je een compleet overzicht hebt over wat er met jou en rond jou gebeurt. Alles zo vredig en kalm hierboven… Je denkt waarom ben ik hier voorheen nog niet geweest, van hieruit lijk ik wel alles te weten !

 

 

Phuro is geinspireerd en toegewijd om :

 • Jou jouw eigen kracht en waarde te laten (her)ontdekken
 • Jou te helpen je leven terug in balans te brengen na een tegenslag, verlies of ingrijpende gebeurtenis
 • Jou te helpen negatieve en destructieve gedachten en emoties (wat je niet wil) los te laten zodat er meer ruimte vrij komt voor de hogere gevoelens (wat je wel wil)
 • Jou te helpen om banden (koorden) met personen en gebeurtenissen uit het verleden los te laten
 • Jou te leren hoe je met jouw eigen energie en de universele energie kunt werken, deze oefeningen werken drieledig door : fysiek, causaal en etherisch. Goed voor lichaam, geest en ziel dus !
 • Jou te leren hoe je spiritualiteit kunt integreren thuis, op het werk en in je sociale contacten.
 • Jou te leren hoe succes te boeken (doelen stellen, betere resultaten behalen), trouw te blijven aan jezelf en een voorbeeld te zijn voor anderen.
 • Belangrijkste troeven als coach :
 • Een authentieke en pure coach die iedereen de oprechte aandacht en respect schenkt die ze verdienen, een coach die weet dat hun cliënten heel wat in hun mars hebben !

  Een holistische, spirituele coach, dynamisch en enthousiast die als doel heeft het beste in mensen naar boven te brengen op alle gebieden in hun leven !

  Een empathische coach die het leven omarmt en steeds denkt in mogelijkheden, verandering en evolutie.

  Een diplomatische coach die een geboren mediator en bruggenbouwer is, gericht op verzoening en samenwerking van verschillende partijen, geen zwart-wit denker !

  Een liefdevolle coach met hoge waarden en standaarden die humaniteit en ethiek, dienstbaarheid aan anderen, liefde voor elkaar, samenwerking als het nieuwe paradigma ziet.

  Een non conformistische coach die niet terugschrikt om nieuwe dingen uit te proberen en zijn cliënt op een aangename manier weet te verrassen en in actie te krijgen !

Trefwoorden
Coach, Administratie, Social media, Life coach, Team coach, Trainer/lesgever, Copywriting, Copywriting-Engels, Spiritueel consulent, Teksten schrijven
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    zeer goed
Engels:    zeer goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
An
Marketing ondersteuningKnesselare22
Leposava
AdministratieLaken15
Rudi
Change managerGrez doiceau30
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be