Freelance grafisch vormgever regio Sint-gillis-waas

Deborah Vanden Brande
Hoofdactiviteit: grafisch vormgever
Woonplaats: Sint-gillis-waas
Linkedin
www.cityofcolor.be

ANDERS DAN GEWOON. Zo vat je de eigenzinnige ontwerpen van City of Color het best samen. Je verhaal krijgt hier een gezicht, samen creëren we een unieke identiteit en inspireren je doelgroep. Ervaren rot in je vak of enthousiaste start-up… iedereen krijgt een creatief denkproces mét resultaat. Logo & huisstijl, illustraties op maat, webdesign of een origineel ontwerp voor je drukwerk, etalage of beurrstand. Voor City of Color kies je alleen als je het anders wil. En anders niet.

City of Color verwent mensen met originele illustraties en grafische ontwerpen. Meer nog, ik verhoog graag de standaard van vormgeving en stimuleer klanten om kieskeurig te zijn: alleen het beste is goed genoeg. Van flyer en gelegenheidsdrukwerk tot webdesign en boekillustraties. Van logo & huisstijl tot advertenties en beursstanden. City of Color is je grafische partner voor elk type vraag. Ik hou eraan eerst aandachtig naar je verhaal te luisteren, naar je waarden en verwachtingen te peilen en met die informatie aan de slag te gaan. Geen oppervlakkige, snel-snel oplossingen dus. Wel doordacht, prikkelend en inspirerend werk dat duurzaam respect afdwingt. Net als de stad, bruisen mijn ontwerpen en illustraties van creativiteit, kleur en diversiteit. Geen idee is te gek, geen vraag te vergezocht: vakjes gebruik ik alleen om mijn kleurpotloden in op te bergen. 

Trefwoorden
Grafisch vormgever, Illustratie, Brochure ontwerpen, Webdesign, Affiche ontwerpen, Flyer Design, Folder-ontwerp, Overheidsopdrachten, Logo ontwerpen, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop
Sterke woorden
Creatief, Aantrekkelijk, Doeltreffend, Efficiƫnt
Beschikbaarheid
4 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    zeer goed
Portugees:    goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Maarten
Grafisch vormgeverMerksplas9
Jonas
DesignerGrobbendonk5
Cindy
Grafisch vormgeverSint-niklaas8
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be