Freelance administratie regio Erps-kwerps, belgie

Carine Immerechts
Hoofdactiviteit: administratie
Woonplaats: Erps-kwerps, belgie
Linkedin

Met meer dan 20 jaar ervaring op vlak van office management, sales & marketing ondersteuning en HR support besloot ik in 2010 om als freelancer aan de slag te gaan. Ik werk zowel in onderaanneming via Secretary Plus Outsourcing Solutions en Arcadius als rechtstreeks. Concrete zaken waarvoor u mij kunt inzetten zijn bijvoorbeeld:

- Een management assistente, receptioniste, marketing coördinator wenst 4/5 te werken, ik vul de 1/5 in. Hierdoor komt u tegemoet aan uw medewerker zonder in te boeten op werkkracht.

- Regelmatig komen er handen tekort in verschillende afdelingen. Onvoldoende om iemand aan te werven. Als  polyvalente 'vliegende' medewerker vang ik het 'teveel' op.

- Een beurs of marketingactie achter de rug en te weinig mankracht voor een gedegen opvolging waardoor u het ijzer niet kunt smeden nu het heet is. Zonde van de investeringen, toch?

- Een uitzonderlijk marketing project op de plank en tijdelijke werkkracht nodig : beurs, event, seminarie, mailing,...

- Facturen maken ja, opvolgen...euh. Houd uw geldstroom op gang door mij in te zetten voor telefonisch debiteurenbeheer.

Met andere woorden: freelance organisatietalent en duizendpoot met ruime expertise om in te zetten voor
office management, operationele marketing & evenementen en HR. Tijdelijk, voor een specifiek project of een aantal uren/week of maand. Met als extra troeven drietaligheid (NL/FR/E) en een doelgerichte aanpak. U zal mij ervaren als een no-nonsense, meedenkend, flexibel en open-minded iemand met oog voor detail. 

Trefwoorden
Administratie, Administrative support, Financiele ondersteuning, Marketing ondersteuning, Office administration, Sales support, Event-coordination, Thuisreceptionist, Customer support, Admin support, Hr ondersteuning
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Sabrina
AdministratieGeraardsbergen20
Kim
AdministratieReet12
Nicky
AdministratieBoom30
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be