Freelance technisch-tekenaar regio Houthulst

Gregory Vergote
Hoofdactiviteit: technisch-tekenaar
Woonplaats: Houthulst
Linkedin
www.krieke.be

Gregory Vergote, alias Krieke: Is een energieke creatieve duizendpoot die nuchterheid, gekheid en gezond verstand probeert op een stokje te houden. Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van verschillende technieken op een briljante manier weet om te zetten in vorm, materie en kleur.

Elk mens heeft zijn gaven: Gregory starte zijn carrière als ontwerper/projectleider voor een firma gespecialiseerd in het vervaardigen van machines. Hier werden de wortels gemaakt van het 3D-tekenen en het “animeren” in de zakenwereld.

Na het ontwerpen van logo’s, illustraties en grafische dromen op zeer jonge leeftijd met pen en potlood voor vrienden en kenissen werden meerdere mensen geinteresseerd in zijn werk. De grote belangstelling voor zijn werk betekende een geweldige stimulans waarbij hij het heft in handen nam en een éénmanszaak oprichte genaamd: G.V.Krieke 

Industrial Art is één van de specialitaties die gekomen is door het combineren van zijn artistieke “gaven” en zijn vaste know-how opgedaan tijdens zijn carrière en zijn leven. Het is het geheel van activiteiten dat is gericht op het verbeteren van de relatie tussen de mens en het industriële product, in het bijzonder door middel van het vormgeven ofwel het integreren van technisch functionele gegevens.

Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven: doen alsof niets een wonder is, en doen alsof alles een wonder is. (Albert Einstein)

 

Trefwoorden
Designer, 2D tekenen, 3D tekenen, Grafisch vormgever, Metaalbewerking, Mechanical Design, Mechanisch-tekenaar, Folder-ontwerp, Affiche ontwerpen, Cartooning, Business Card Design, Brochure ontwerpen, Logo ontwerpen, Design & Creative, Industrial design, Welding, Illustration, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Art Direction, AutoCAD, Autodesk Inventor, 3D Modeling, Construction
Sterke woorden
Correct, Vlot, Discreet, Creatief, Beloftevol
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Lorenzo
Technisch-tekenaarVeurne4
Gert
Technisch-tekenaarMerksem27
Niels
Technisch-tekenaarGullegem5
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be