Freelance styliste regio Brasschaat

Katrien Van Den Eynde
Hoofdactiviteit: styliste
Woonplaats: Brasschaat
Linkedin

Na 10 jaar internationaal gewerkt te hebben voor de Spaanse groep INDITEX als styliste besloot ik freelance  verder te gaan.                Reeds  3 jaar voorzie  ik de aankleding  van showrooms  en interieurs zowel voor bedrijven als  particulieren..  Ook het in en herinrichten van  verschillende ruimtes voor vastgoed  behoord mee in mijn pakket.  Ik werk met verschillende merken samen waardoor er ruimte is voor de aankleding van uw bedrijf of interieur. Het is mijn taak om de juiste sfeer creeren zodat uw klanten en personeel zich thuis voelen in uw zaak.

Door mijn jaren ervaring bij Inditex als  fashionstyliste  blijf ik  gepassioneerd verder werken op sets voor fashionshoots, modeshows voor winkels en reclamespotjes.  Fashion en interieur ligt voor mij heel dicht bij elkaar.  Het draait allemaal rond het zelfde... Het creeren van een sfeer en een persoonlijkheid evenaren.

Werken voor verschillende klanten, mijn passie en kennis voor interieur / fashion dagelijks gebruiken en de visie van mijn klanten vertalen in het perfecte eindresultaat. Dat maakt U en mij gelukkig! Ik kijk al uit naar onze samenwerking.

Trefwoorden
Styliste
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Michele
Visual merchandiserAalst30
Muriel
VerkoopGrobbendonk29
Annelies
FotograafMechelen9
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be