Freelance fotograaf regio Antwerpen

Valerie Vanquaillie
Hoofdactiviteit: fotograaf
Woonplaats: Antwerpen
Linkedin

Gedurende bijna 20 jaar heb ik in de financiele- en verzekeringssector gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als zelfstandig tussenpersoon. Na grondige overweging besloot ik mijn carriere een andere wending te geven: mijn dromen, jarenlange passie en interesse voor fotografie, vastgoed, styling & inrichting te volgen en de grote sprong te wagen naar vastgoedstylist. Als vastgoedstylist help ik mensen hun woning verkoopsklaar te maken zodat die met minimale inspanning snel verkocht wordt aan de beste prijs. Ik doe dit door het maken van mooie foto's, het opstellen en plaatsen van een aantrekkelijke advertentie op websites, opruimen & leegmaken van een pand, het inrichten & decoreren van een pand, ... .

In het verleden heb ik als ondernemer ondervonden dat je als kmo vaak nood hebt aan (tijdelijk) personeel; betrokken bij uw activiteit en handelend met de ingesteldheid van een zelfstandige, snel & flexibel inzetbaar en resultaatgericht. Daarom wens ik naast mijn activiteit als vastgoedstylist organisatorische & administratieve ondersteuning te bieden voor zelfstandigen en kmo's.

Trefwoorden
Styliste, Ondernemend & initiatiefnemend, Oog voor detail / perfectionistisch, Problem solver etalagist, Verzekeringen, Administratie
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    zeer goed
Engels:    zeer goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Stijn
Video productiesBrussel4
Annelies
FotograafMechelen9
Martijn
ArchitectAalst7
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be