Freelance boekhouden regio Dadizele

Jurgen Verhelst
Hoofdactiviteit: boekhouden
Woonplaats: Dadizele
Linkedin
www.abcverhelst.be

In oktober 2006 heb ik mijn eigen kantoor gestart in accountancy - boekhouding fiscaliteit in Zonnebeke. Sindsdien heb ik een gestadige groei gekend en hebben we kantoren te Ieper en Dadizele. Het kantoor is reeds meer dan 10 jaar actief in deze sector.

Momenteel zijn we sterk actief op volgende terreinen: boekhouding, opstellen jaarrekeningen en fiscale aangiften, fiscaal en juridisch advies, begeleiding overnames, aanvraag kredieten, kostprijscalculatie, begeleiden starters.

We doen dit voor zelfstandigen, vrije beroepen en vennootschappen (kleine tot grote ondernemingen) en VZW's .

De boekhouding houdt niet enkel het opmaken van de jaarrekening en opmaak BTW aangifte, maar ook een permanente opvolging (maandelijks, per kwartaal of per semester) van uw cijfers. Dit is een meerwaarde van ons kantoor en waar we een meerwaarde kunnen bieden ten op zicht van andere kantoren.

Daarnaast bieden we sinds begin 2015 ook administratieve dienstverlening op maat van de klant. Een goed werkende administratie is het kloppend hart van elke onderneming. Soms zijn er echter momenten dat deze machine dreigt te stokken, hetzij door het plotseling wegvallen van een waardevolle werknemer (door ziekte, vakantie of een nieuwe uitdaging) of door een tijdelijke toename van de workload, die niet langer op een kwalitatieve manier kan worden behandeld. Op dat moment heb je als ondernemer of afdelingshoofd baat bij een freelance administratieve ondersteuning, die geen dagen tijd vergt om zich in te werken in de werking van de afdeling en het bedrijf. Met onze ervaring in een breed scala aan administratieve werkzaamheden, rendeert ABC Verhelst reeds vanaf de eerste dag. De flexibiliteit waarmee ook jij administratief kan worden ondersteund, zorgt ervoor dat de samenwerking perfect op jouw maat wordt bepaald en uitgevoerd.

Trefwoorden
Boekhouden, Fiscaliteit, Starters coach, Oprichting-vennootschappen, Waardebepaling-vennootschappen, Administratie, Juridische ondersteuning, Klantenboekhouding, Leveranciersboekhouding, Financial Management, Interim management, Management Consulting, Boekhouding
Sterke woorden
Ervaren, Klantgericht, Punctueel, Georganiseerd, Professioneel
Beschikbaarheid
4 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    goed
Duits:    goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Gilles
BoekhoudenHalle19
Willy
BoekhoudenHerk-de-Stad (Donk) - Koksijde (Sint-Idesbald)34
Jurgen
BoekhoudenDadizele25
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be