Freelance communicatie regio Antwerpen

Vicky Korstanje
Hoofdactiviteit: communicatie
Woonplaats: Antwerpen
Linkedin
Ik heb 25 jaar ervaring in de bedrijfswereld. Ik ben mijn carriere gestart bij een reclamebureau in Mechelen, eerst als Account Secretary waarna ik vervolgens ben door gegroeid tot Junior Account Executive en Account Executive waar ik de verantwoordelijkheid had over een aantal adverteerders. Mijn tweede bedrijf was eveneens een reclamebureau in Hasselt waar ik eveneens als Account Executive gewerkt heb.

Na 7 jaar ben ik uit de reclame wereld gestapt en ben ik beginnen werken voor Wizards of the Coast. Een Amerikaans spellenbedrijf die gespecialiseerd zijn in Trading Card Games en rollenspellen. Ik heb hier 16,5 jaar gewerkt in verschillende functies.

Mijn eerste functie was European Communications Manager. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de volledige realisatie van een 6-wekelijks magazine dat gericht was aan de spelers van ons kaartspel Magic: The Gathering. Ik stond in voor het bepalen van de inhoud, aanwerven van schrijvers, verzamelen van andere info en beeldmateriaal, vertaling in 5 talen, begeleiding van zet- en drukwerk, en distributie. In deze functie was ik ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de Europese web site en ging ik mee naar onze Europese tornooien voor de online verslaggeving op onze web site.

Vervolgens werd ik Marketing Executive waar ik mede verantwoordelijk was voor de marketing ondersteuning van onze spellen, deze functie werd nadien aangepast naar Assistant Brand Manager met quasi dezelfde inhoud. Vervolgens ben ik gepromoveerd naar European Brand Manager en Senior European Brand Manager voor onze spellen Magic: The Gathering en Dungeons & Dragons. Ik vertegenwoordigde Magic op Europees niveau naar het Brand Team in de US en zorgde ervoor dat onze Europese kantoren op de hoogte waren van opkomende releases en marketing ondersteuning. Ik was ook verantwoordelijk voor het Europese online advertising en Public Relations budget en ik stond ook in voor de bescherming van ons IP. Ik stuurde eveneens 2 assistenten aan.

Na 16,5 jaar ben ik wegens re-organisatie weg gegaan bij dit bedrijf en het afgelopen jaar heb ik vooral gereisd. Ik wil in de toekomst mijn diensten graag aanbieden als freelancer en ik heb een brede waaier aan capaciteiten die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor een opdrachtgever. Zo kan ik instaan voor administratieve ondersteuning, algemeen vertaalwerk (Engels-Nederlands / Nederlands-Engels), proof reading (Nederlands - Engels) en marketing ondersteuning.

Trefwoorden
Communicatie, Marketing, Vertaling Engels - nederlands, Effici?nt, Organisatorisch sterk, Communicatief sterk in het nederlands en Engels, Team speler, Gaat 100% voor iets
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Engels:    perfect

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Johan
Trainer/lesgeverBrussel29
Christoph
AdministratieLokeren15
Nele
Interim managementMol19
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be