Freelancers geven bedrijven gratis advies over personeelsbeleid tijdens HRM update


De HRM updates van Freelancenetwork & Friends blijven ook volgend jaar doorlopen.

Het concept is simpel: Freelancenetwork nodigt 1 of meerdere gastsprekers uit die allemaal freelancer zijn en expert zijn binnen hun eigen vakgebied. Zij komen zaakvoerders en HRM medewerkers informatie geven over boeiende onderwerpen binnen personeelsbeleid.

De sessies gaan altijd door in één van de lokale afdelingen van Syntra. Deelname is altijd gratis. De HRM Updates starten om 13 uur en eindigen om 16u30. Tijdens de pauze is er de mogelijkheid om met collega’s of andere freelancers te praten tijdens een kort netwerkmoment.

Onderwerpen die al aan bod kwamen:

  1. Burnouts vermijden. Welke invloed heeft de nieuwe wetgeving over burnouts aanpakken op de organisatie van je bedrijf. Door freelancer Sophie Corona.
  2. Fiscaal vriendelijke bonussen door freelance compensation & benefits expert Philip Verlinden.
  3. De invloed van sociale media op werknemers. Wat doe je als bedrijf als werknemers negatieve commentaren over je zaak geven op Facebook en Twitter. Is dit reden tot ontslag? Is er een verschil wanneer men dit doet in privé-tijd of werktijd, door freelance juriste Ellen Pensaert.
  4. Externe medewerkers en contracten. Wie een beroep doet op externe medewerkers (outsourcing, freelancers, …) maakt best een contract op. Welke clausules dien je altijd te voorzien, welke dien je te vermijden, … Zeer boeiende, leerrijke en interessante sessie door freelance jurist Ellen Pensaert.
  5. Tarieven van freelancers en hoe een freelance website als Freelancenetwork.be gebruiken, presentatie door Michel Piedfort, oprichter van Freelancenetwork.

Afhankelijk van het type presentatie krijgen de aanwezigen achteraf gratis een samenvatting of de slides van de presentatie via e-mail toegestuurd.

Blijf op de hoogte van de nieuwe data en HRM Updates.

Wil je zelf naar één van de HRM updates komen, mail me even. Ik stuur je dan de lijst met data en onderwerpen door waarop je jezelf kunt inschrijven.

Ben je zelf freelance HRM expert en heb je een boeiend onderwerp, ook dan neem je best even contact op en doe je een voorstel.Deze site gebruikt cookiesIk snap het