HR ondersteuning voor huisartsenkring

Categorie: hr ondersteuning

Omschrijving:

Beste,

Wij zijn op zoek naar een krak in zijn/haar vak!

Iemand die ons op korte termijn kan inspireren, kan klaarstomen en dat duwtje in de rug geeft om de veranderingen die op ons af komen op een "rustige" manier te kunnen verwerken. Wij zijn een gesubsidieerde huisartsenkring die de belangen van 311 huisartsen behartigen en daarbij hoort de organisatie van de week-wachtdienst en de huisartsenwachtpost te Leuven.

We zoeken budgetvriendelijke oplossingen die werkbaar zijn in een social-profit KMO van 16 medewerkers. Een groot deel van onze medewerkers werken enkel op weekends-en feestdagen,  een goede kennis van PC330.1 is een meerwaarde.

wij werken samen met: SDworx, Mensura, Randstad 

Flow

Iemand die graag structureert en optimaliseert wat er al is. Iemand die constructief suggesties aanreikt van waar/wat er beter kan, en hoeveel ons dat dan zou kosten. Iemand die zijn ervaring in het structureren van de HR administratie wil delen. (lees: eens door de papieren en digitale mappen lopen en optimalisaties doorvoeren)

Payroll - Planning

Een extra paar handen om de payroll mee te ondersteunen maar ook te optimaliseren daar waar mogelijk, om de planning van de onthaalmedewerkers mee op te volgen en te optimaliseren daar waar mogelijk. Contracten opmaken, nakijken,... Eventueel helpen bij het opzetten van interessante maandelijkse/kwartaal rapporten die ons beter in staat stellen om beleidsmatige beslissingen te nemen. (lees: SDworx payroll, lonen en contracten/addenda opvolgen, rapportenbibliotheek op punt zetten/automatiseren, planning opvolgen,..)

HR Beleid

"Het kostenplaatje" - onze wensen gefundeerd berekenen. Meedenken rond verloning, beloning, al dan niet prestatiegericht werken introduceren adhv concrete doelstellingen, helpen opvolgen van die doelstellingen, arbeidsreglement mee nakijken, ...)

Wij hopen deze witte raaf te vinden nabij Leuven

Voor meer info over deze freelance job.
Registreer gratis
Al geregistreerd?
LoginPaswoord vergeten
Deze site gebruikt cookiesIk snap het